BADANG's FotoPage

By: badang perkasa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 29-Nov-2008 09:06 Email | Share | Bookmark
Rama-rama






Dah lama tak shoot sabjek2 nature ni... ni gambar dari koleksi rama2 yang saya shoot di Taman Rama2 Kuala Lumpur.. Masa tu baru2 belajar guna DSLR, sebelum tu guna Prosumer Camera jer..

Post kat FP pun raw saja tak edit lansung. Ni gambar yang sama saya pernah post di FP dulu, rasanya nampak elok sikit bila sudah di sunting (edit.. la tu...) he he he..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net