BADANG's FotoPage

By: badang perkasa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  [23]  24  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 14-Feb-2006 05:49 Email | Share | | Bookmark
POKOK TUMPANG

 
 
 
Aku sebenarnya sangat sukakan kehijauan kerana ia sangat mendamaikan... Gambar2 yang dirakamkan kalau boleh aku nak kan kehijauan alam.. Aku dah cuba ambik gambar2 bangunan... Tapi tak dapat kepuasan yang maksimum berbanding dengan gambar2 daun dan bunga.. Harap rakan2 yang mengunjung site ni, tidak merasa bosan.


Wednesday, 8-Feb-2006 01:17 Email | Share | | Bookmark
HIJAU...

 
 
 
View all 9 photos...


Wednesday, 1-Feb-2006 04:28 Email | Share | | Bookmark
Antara Putik, Bunga, Daun dan Akar..... Hijau

 
 
 
View all 12 photos...


Tuesday, 31-Jan-2006 02:35 Email | Share | | Bookmark
Bunga-bunga liar dan belaan 3

 
 
 
View all 9 photos...
Inilah kali pertama saya ingin mengulas tentang foto2 yang saya rakamkan. Setiap foto yang dirakamkan dalam blog ini diambil secara imprompto. Kadangkala shot foto2 ni tak lah berapa baik. Untuk pengetahuan rakan2 seblog semua, saya sangat minat merakamkan gambar walaupun saya ini sebenarbnya bukanlah seorang Jurugambar Professional (Salute Jeffri). Berbekalkan sebuah kamera digital jenis Fuji S5500 saya akamn merakamkan apa saja sabjek yang fikirkan menarik. Buat masa ini Daun2 dan Bunga2 menjadi sabjek favourite saya. Segala komen dan idea untuk menambahkan skill fotografi saya adalah dialu2kan. Terima kasih -BP


Monday, 30-Jan-2006 00:29 Email | Share | | Bookmark
Bunga-bunga liar dan belaan

 
 
 
View all 6 photos...


[<<  <  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  [23]  24  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net